Lumilauantait 2015 – laskettelua ja talviliikuntaa erityisryhmille

Lumilauantai on koko perheen liikuntatapahtuma, jossa jokainen voi liikkua mieleisellään tavalla lumella lasketellen, hiihtäen tai pulkkaillen. Sotkamon Vuokatti, Rovaniemen Ounasvaara, Sastamalan Ellivuori, Muuramen Riihivuori ja Kouvolan Mielakka tarjoavat mahdollisuudet kelkka- ja pystylasketteluun ja tarjolla on myös muuta talviliikuntaa.

Vuokatin, Ounasvaaran ja Riihivuoren tapahtumat ovat kaikille avoimia. Ellivuoren ja Mielakan Lumilauantait ovat ensisijaisesti lapsiperheille suunnattuja. Tapahtumiin etukäteen ilmoittautuneille vammaislaskijoille laskettelun opetus, hissiliput ja välineet maksavat 10 euroa. Opaslaskijalle/avustajalle Lumilauantai on maksuton. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestävän tahon toimesta.

 

Kaikille avoimet Lumilauantait

 

Sunnuntai 1.2. klo 10.00–15.00 Vuokatti, Sotkamo

Huom! Lumisunnuntai

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Lauantai 7.2. klo 10.00–15.00 Ounasvaara, Rovaniemi

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Lauantai 14.2. klo 10.00–15.00 Riihivuori, Muurame

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Lapsiperheille suunnatut Lumilauantait

 

Lauantai 7.2. klo 10.00–15.00 Ellivuori, Sastamala

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Lauantai 7.3. klo 10.00–15.00 Mielakka, Kouvola

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Ilmoittautumisen yhteydessä on kerrottava laskijan ja avustajan nimi, osallistuvien perheenjäsenten lukumäärä, yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, pystylaskijan pituus/paino ja monon nro tai kelkkalaskijan pyörätuolin istuimen leveys, kuvaus vammasta/avustuksen tarve, aikaisempi laskettelukokemus, lupaus valo-/videokuvaamiseen/haastatteluun ja muut sellaiset seikat, jotka ohjaajien on hyvä tietää.