Kahden viikon kesäkurssi pyörätuoliurheilijoiden harjoittelusta Amsterdamissa

Vrije Universiteit Amsterdam

Hollantilainen Vrije Universiteit Amsterdam -yliopisto järjestää kaksiviikkoisen Pushing for Gold – Exercise and sports for wheelchair users -kesäkurssin 22.7.–5.8.2017. Käytännönläheinen kurssi syventyy pyörätuoliurheilijoiden harjoitteluun kuntoutuksen alkuvaiheesta aina paralympiatasolle saakka. Hollanti on vammaisurheilun huippumaita ja kurssin pääkouluttaja Thomas W. J. Janssen on työskennellyt paljon Kansainvälisen Paralympiakomitean IPC:n luokittelututkimuksen parissa.

Avoimen kesäyliopiston kurssi sopii mainiosti pyörätuoliurheilijoiden valmennuksessa mukana oleville sekä AMK-tason opiskelijoille syventävinä opintoina vammaisurheiluun. Kurssin hinta on 1150 euroa, mutta siihen ja matkakustannuksiin voi hakea takautuvasti Ahos-apurahaa syksyn haussa. Ahos-apuraha on suunnattu vammaisurheilun ja -liikunnan parissa tapahtuvaan kouluttautumiseen ja sillä voi kattaa 80 prosenttia kouluttautumisen kuluista.

Lisätiedot Pushing for Gold -kurssista ja ilmoittautumiset 1.5. mennessähttp://bachelors.vu.amsterdam/en/summer-school/courses/PushingforGold/index.aspx