Maalipallon kokeilu- ja pelitapahtumia lapsille ja nuorille keväällä 2019

Maalipalloa kevään 2018 Junior Games -kisoissa Kuortaneella.

Keväällä on tarjolla kiinnostavia mahdollisuuksia maalipallosta kiinnostuneille näkövammaisille lapsille ja nuorille: nuorten maalipalloleiri Pajulahdessa 8.–10. helmikuuta, maalipallon uusi Aisti Juniors Cup Vantaalla 2. maaliskuuta ja perinteikkäät Junior Games -kevätkisat Kuortaneella 10.–11. huhtikuuta.

Nuorten maalipalloleiri 8.–10.2. Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa on suunnattu noin 13–20-vuotiaille maalipallosta kiinnostuneille nuorille. Leirillä harjoitellaan lajitekniikoita, tehdään oheisharjoituksia ja pelataan osaavassa valmennuksessa. Hinta on 100 euroa/henkilö sisältäen majoituksen ja täysihoidon. Lisätiedot TÄÄLTÄ.

Maalipallon Aisti Juniors Cup on Aisti Sport ry:n järjestämä matalan kynnyksen maalipalloturnaus noin 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Turnaus järjestetään 2.3. Vantaalla, Sotungin koululla kansallisten maalipallosarjojen osaturnauksen yhteydessä. Turnaus pelataan kevennetyillä maalipallosäännöillä. Turnauksen järjestäjät arvioivat ilmoittautuneiden pelaajien lähtötasot ja jakavat joukkueet sen mukaan. Lisätiedot TÄÄLTÄ.

Junior Games -kevätkisoissa 10.–11.4. Kuortaneen Urheiluopistolla on mukana maalipallon lisäksi muitakin lajeja: uinti, salibandy, boccia, keilailu ja puhallustikka. Maalipalloturnaus pelataan keskiviikkona 10.4. kevennetyillä maalipallosäännöillä. Sekä Junior Games on Aisti Juniors Cupin tapaan erinomainen väylä päästä maalipallon maailmaan matalalla kynnyksellä. Lisätiedot Junior Games -kevätkisoista: VAU, Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorten maalipallokevät huipentuu kesäkuussa, kun maalipallo on yhtenä lajina Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestettävissä European Para Youth Games -kisoissa. Lisätiedot: https://epyg2019.fi/