Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -johtamiskoulutuksen haku 30.6. mennessä

Naisten Unified-koripallojoukkue juhlii Abu Dhabin Special Olympics -kesämaailmankisoissa.

Suomen Olympiakomitean Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -johtamiskoulutuksessa avataan näköaloja liikunnan ja urheilun uudistamiseen. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat koulutuksen läpileikkaavina teemoina. Koulutus on suunnattu paikallisen ja alueellisen tason toimijoille, esimerkiksi urheiluseuroissa ja yhdistyksissä työ- tai luottamustehtävissä toimiville naisille. Koulutukseen valitaan 30 naista vuoden mittaiseen opintojaksoon.

Osallistujat saavat työkaluja johtamistilanteisiin ja itsensä kehittämiseen asiantuntijoiden, roolimallien ja mentoreiden johdolla. Jokaisella koulutettavalla on tukenaan oma mentori, jonka kanssa edetään henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Suomen Olympiakomitea auttaa mentorin löytämisessä.

Koulutuksen hinta osallistujalle on yhteensä 1200 euroa. Vammaisurheilun tai soveltavan liikunnan alalla toimiva osallistuja voi hakea koulutuksen kustannuksiin Ahos-apurahaa, jolloin omavastuuosuudeksi jää vain 20 prosenttia koulutuksen hinnasta. Osallistumismaksu sisältää lähijaksot, opetuksen, materiaalit ja tarjoilut jaksojen aikana.

Lisätiedot koulutuksesta Olympiakomitean sivuilta

Haku koulutukseen 30.6. mennessä sähköisellä lomakkeella