Helmikuun Special Olympics -lehdessä tutustutaan hienoa työtä tekeviin urheiluseuroihin

Lahden Uimaseuran erityisryhmän ohjaaja Kirsi Koivunen (keskellä) ja ryhmän jäsenet Joona Heikkinen ja Essi Metsänen. (kuva: Markus Kuoppala)

Vuoden 2021 ensimmäinen Special Olympics -lehti on ilmestynyt! Lehdessä on Paralympiakomitean Avoimet ovet -urheiluseurahankkeen myötä urheiluseurateema.

Lehden palstoilla esitellään Raision Ryhdin sovellettua judoa, Oriveden Ponnistuksen erityislasten hiihtokoulu, Leppävaaran Pyrinnön Unified-koripallojoukkue, Lahden Uimaseuran uinnin erityisryhmä ja pirkkalalaisen Nuljun Sisun salibandyjoukkue.

Lisäksi lehdestä löytyvät laajat henkilöjutut kolarilaisesta lentopalloilija-taikurista Markku Tuirasta ja kirjailijapariskunta Märta ja Henrik Tikkasen ratsastajatyttärestä Sofiasta.

Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät myös tiedot tulevista Special Olympics -kilpailuista ja -leireistä pitkälle syksyyn saakka.

Special Olympics -lehti on maksuton, kahdesti vuodessa ilmestyvä lehti, joka on suunnattu kaikille kehitysvammaisten Special Olympics -toiminnasta kiinnostuneille. Lehden voi tilata maksutta kotiinsa täältä. Tuorein lehti on luettavissa sähköisesti sivun alalaidasta.

Lue lisää Paralympiakomitean Avoimet ovet -hankkeestä täältä.

Kuva: Markus Kuoppala