Urheiluverkkokauppa.fi Paralympiakomitean uudeksi yhteistyökumppaniksi

Hopeinen WeThe15-kaulakoru tietokoneella tehndyn mallin kaulassa.

Paraurheilun verkkokauppa löytyy nyt osoitteesta Urheiluverkkokauppa.fi. Ensimmäisenä tuotteena sivustolle tuli kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. myyntiin Kalevala Korun valmistama WeThe15-kampanjan yhdenvertaisuuskoru.

Suomalaiselle Urheiluverkkokauppa.fi -sivustolle on toteutettu oma myyntikategoria paraurheiluun liittyville tuotteille. Osio löytyy sivustolta kätevästi oman alavalikkonsa alta.

Suomen Paralympiakomitea julkaisi kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. Kalevala Korun toteuttaman, 95-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistetun WeThe15-yhdenvertaisuuskorun, joka on ensimmäiseksi myynnissä Urheiluverkkokaupassa. Korussa näkyvä 15 prosentin osuus ympyrästä ilmentää 15 prosentin osuutta maailman ihmisistä, joilla on jokin vamma.

Arkeen ja juhlaan sopiva WeThe15-koru on myynnissä Urheiluverkkokaupassa 79,90 euron hintaan (lisäksi toimituskulut), ja 15.12. mennessä korun tilanneet ehtivät saada korun vielä ennen joulua. Myyntituotto kohdistetaan nuorten paraurheilijoiden tukemiseen.

Korujen lisäksi myynnissä on yhteistyön alkaessa esimerkiksi Catmandoon Para-huppareita ja pikeepaitoja sekä Special Olympics -lippiksiä. Tuotteiden määrää kasvatetaan kysynnän mukaan yhteistyön edetessä.

- Kaikki urheilu ja liikunta on meille lähellä sydäntä, ja olemme todella mielellämme mukana tukemassa paraurheilua tämän verkkokaupan mahdollistamisen kautta, Urheiluverkkokaupan perustaja Janne Kilappa kertoo.

 

Tutustu WeThe15-koruun ja muihin tuotteisiin Urheiluverkkokauppa.fi sivustolla

 

Lue lisää:

Myyntiin tulevan WeThe15-yhdenvertaisuuskorun toteuttaa Kalevala Koru

WeThe15-kampanja

Mitä yhdenvertaisuus merkitsee? Urheilu-, järjestö- ja yritysmaailman toimijat kertovat ajatuksiaan

Lisätiedot: