ESIKUVAT PUHUVAT -valokuvanäyttely avautuu Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA – Tervetuloa avajaisiin 17.10.

Jere Forsberg metsässä jousen ja nuolen kanssa Johanna Kareen valokuvassa. Tekstit: KATSO IHMINEN®: Valokuvataiteilija Johanna Kareen ESIKUVAT PUHUVAT -näyttely. Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO 17.–30.10.

Valokuvataiteilija Johanna Kareen ESIKUVAT PUHUVAT -näyttely nostaa esiin kymmenen paraurheilijaa ja heidän ainutlaatuiset tarinansa. Suomessa vuoden mittaan kiertänyt valokuvanäyttely avautuu seuraavaksi Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA, missä se on esillä 17.–30.10.

Yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa toteutettu näyttely on osa valokuvataiteilija Johanna Kareen KATSO IHMINEN® -konseptia, ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Näyttelyn ensimmäisiä avajaisia juhlittiin kansainvälisenä vammaisten päivänä 2021 Helsingin Musiikkitalolla, minkä jälkeen se siirtyi tammikuun 2022 ajaksi esille Helsingin Sanomataloon.

Kesällä 2022 valokuvanäyttely vieraili myös Pajulahden Paralympic Training Centerissä Lahden Nastolassa, missä järjestettiin samaan aikaan kansainväliset nuorten paraurheilijoiden monilajikisat European Para Youth Games 27.6.–3.7.

Nyt näyttely jatkaa Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON, jonka nimisenä Helsingin Olympiastadionilla sijaitseva entinen Urheilumuseo on toiminut kesästä 2022 lähtien.

Tervetuloa avajaisiin maanantaina 17.5. klo 15!

Toivotamme kaikki niin urheilusta kuin valokuvataiteesta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi ESIKUVAT PUHUVAT -valokuvanäyttelyn avajaisiin Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON maanantaina 17.10. klo 15.

Tilaisuus on avoin yleisölle, ja paikalla ovat muun muassa itse Johanna Kare sekä kolminkertainen paralympiamitalisti Toni Piispanen. Piispasen esineitä urheilu-uran varrelta nostetaan esille myös TAHDON päänäyttelyyn.

ESIKUVAT PUHUVAT -näyttely on esillä Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA kahden viikon ajan 17.10.–30.10.2022.

TAHDON näyttelyt Olympiastadionilla ovat avoinna joka päivä.

Ma–ti, pe 10–18
Ke–to 10–19
La–su 11–17

Lue näyttelystä TAHDON sivustolta


Lisätietoja näyttelystä:

Kalle Rantala
näyttelypäällikkö
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 700 2592

www.tahto.com