Trimble ja Paralympiakomitea jatkavat yhteistyötä – Myös tapahtumalahjoitus Valtti-ohjelman mahdollistamiseen

Trimble Solutions Oy ja Suomen Paralympiakomitea jatkavat jo vuodesta 2018 jatkunutta, muun muassa saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävää yhteistyötään.

Ohjelmistoratkaisuja energianjakelun, vesihuollon ja julkishallinnon aloilla toimiville asiakkailleen tuottavan Trimblen ja Paralympiakomitean tähänastisessa yhteistyössä ovat korostuneet muun muassa saavutettavuuden ja esteettömyyden teemat. 

Paraurheilijat ja Paralympiakomitean edustajat ovat tuttu näky yhteistyökumppanin suurimmissa tapahtumissa. Yhteistyö Paralympiakomitean kanssa on mahdollistanut vuosien varrella esimerkiksi Trimblen tapahtumiin useita yleisöä innostavia ja positiivista palautetta keränneitä puheenvuoroja.

- Trimblen arvomaailmassa keskeisiä ovat osallistava yrityskulttuuri, moniäänisyys ja yhdenvertaisuus. Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa onnistunutta yhteistyötä kumppanin kanssa, joka jakaa saman arvomaailman kanssamme, toteaa Trimble Solutionsin varatoimitusjohtaja ja General Manager Jari Heino. 

Yritys päätti äskettäin Trimble BIMBuild -tapahtumassa olla jakamatta vieraille tapahtumalahjoja, ja lahjoitti niiden sijaan 1500 euroa Paralympiakomitean järjestämään Valtti-ohjelmaan.

- Olemme tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä jo vuosia, ja tällaiset tempaukset myös ruohonjuuritasolle liikuntaharrastuksen löytämiseen ovat todella tärkeitä. Oli ilo olla mukana ottamassa tätä lahjoitusta vastaan, kiittää Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen.

Valtti-ohjelmaan voivat aina keväisin hakea mukaan erityistä tukea tarvitsevien lasten tai nuorten perheet, jotka kaipaavat apua lapselleen kiinnostavan ja myös perheen arkeen sopivan liikuntaharrastuksen löytämisessä. Tultuaan valituksi osallistujat saavat henkilökohtaisen Valtin, joka saattelee lapsen tai nuoren liikuntaharrastuksen pariin syksyn aikana. 

Valtit ovat pääasiassa liikunta- ja kuntoutusalan opiskelijoita ohjelman yhteistyöoppilaitoksista eri puolilta Suomea. He tutustuvat ohjattavaansa ja perehtyvät paikkakunnan harrastustarjontaan. Tämän pohjalta Valtit rakentavat ohjattavalleen liikuntakokeilusuunnitelman, joka sisältää eri lajien ja liikuntamuotojen kokeiluja. 

Valtti-ohjelmassa on vuodesta 2016 alkaen etsitty harrastusta lähes 1500 lapselle ja nuorelle. Heistä 45 prosenttia on löytänyt harrastuksen ohjelman kautta ja 60 prosenttia on saanut idean mahdolliseen harrastukseen tulevaisuudessa. 

Lahjoitukset Valtti-ohjelmaan mahdollistavat liikuntaharrastusten etsimisen useammille lapsille ja nuorille.  

Haku Valtti-ohjelmaan on auki 30.4. saakka ympäri Suomen!

Lue lisää:

Enemmän kuin urheilua – yhteistyön kautta yrityksille lisäarvoa myös urheilukenttien ulkopuolella 

Löydä liikuntaharrastus Valtin avulla – Haku Valtti-ohjelmaan on auki 30.4. saakka