Parajääkiekossa tarjolla kokeilutapahtuma Kauniaisissa ja naisten leiri Pajulahdessa

Annika Öhberg Riihimäen Kiekko-Nikkareiden paidassa

Parajääkiekko – entiseltä nimeltään kelkkajääkiekko – on hyvässä nosteessa Suomessa. Huhtikuun alussa kruunattiin lajin ensimmäiset Suomen mestarit ja viime syksynä Suomen maajoukkue, eli Paraleijonat esiintyi ensi kertaa B-sarjan MM-kilpailuissa.

Lajia voi harrastaa melkein kuka tahansa, kunhan käsissä on toimintakykyä. Parajääkiekkoliigassa pelaa myös vammattomia pelaajia.

Jos parajääkiekon kokeileminen kiinnostaa, niin lauantaina 23. huhtikuuta klo 17.30–19.00 on Kauniaisten jäähallilla tarjolla maksuton kokeilutapahtuma. Omia varusteita tai aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Paikan päällä saa kaikki tarvittavat varusteet sekä osaavaa opastusta lajin saloihin.

Jotta laji kehittyy Suomessa, tarvitaan parajääkiekon pariin lisää pelaajia – ja ennen kaikkea lisää naispelaajia! Siksi lauantaina 7. toukokuuta Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa järjestetäänkin parajääkiekon matalan kynnyksen päiväleiri naisille. Täälläkään aiempaa kokemusta lajista tai varusteita ei tarvitse olla omasta takaa.

Lisätiedot tapahtumista sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu parajääkiekkoon Paraleijonien sivuilla ja Facebookissa.

Kuva: Esa Jokinen