JYSK lahjoittaa 21 136 euroa Special Olympics -kisajoukkueen hyväksi

Ville Pere (keskellä) vieraili Nokian JYSKissä tyynykampanjan aikana.

JYSKin huhtikuun kampanjassa myytiin 21 136 tyynyä, joista jokaisesta meni yksi euro kesäkuussa Berliinin Special Olympics -maailmankisoihin matkaavan Suomen joukkueen hyväksi. 

Kehitysvammaisten Special Olympics -urheilua Suomessa koordinoiva Suomen Paralympiakomitea pystyy kattamaan pääyhteistyökumppaninsa JYSKin nyt lahjoittamalla 21 136 euron tukisummalla kahdeksan urheilijan matkan Berliinin kisoihin.

– Meille JYSKiläisille oli hienoa, miten osa maailmankisoihin matkaavista sisujengiläisistä osallistui kampanjaan omalla tarinallaan. Tämä syvensi yhteistyötämme ja saimme näin myös vietyä tietoisuutta paraurheilusta asiakkaillemme, sanoo Suomen JYSKin toimitusjohtaja Johan Sjödin.

Yksi kampanjaan omalla tarinallaan osallistuneista sisujengiläisistä oli nokialainen pitkän matkan juoksija Ville Pere, jolle Berliinin kisat ovat uran toiset maailmankisat. Ville myös vieraili kampanjan aikana Nokian JYSKissä.

– Tuntui tosi hienolta, kun Nokian JYSKissä oli tyynykampanja minun kuvallani ja tarinallani. Oli hauskaa nähdä oma kuva kaupan tuulikaapissa ja kassoilla. Sain siitä lisätsemppiä Berliinin kisoihin, sanoo Ville Pere.

JYSK on ollut Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppani vuodesta 2015 alkaen ja ollut monessa mukana tukemassa paraurheilijoita. JYSK on antanut tukea muun muassa Paralympiarahastoon, jonka tuotoilla on edistetty yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen.

– Paraurheilu tarvitsee paitsi taloudellista tukea myös näkyvyyttä. JYSKin tyynykampanja, johon yhdistyivät sisujengiläisten tarinat, on upea esimerkki näiden kahden asian yhdistämisestä. JYSK on hienosti vienyt yhteistyömme liikkeisiinsä ympäri Suomea. Olemme ylpeitä ja kiitollisia JYSKin tekemästä työstä, ja suurimmat kiitokset menevät liikkeissä työskenteleville jyskiläisille, jotka ovat tehneet tätäkin kampanjaa täydestä sydämestä, toteaa Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen.

Paralympiakomitea käynnisti maaliskuun alussa Maailman arvokkain pelipaita -keräyskampanjan. Keräyksen avulla haetaan taloudellista tukea paraurheilun taloudelliseen ahdinkoon. Keräykseen voi lahjoittaa joko MobilePaylla numeroon 58558 tai Paralympiarahasto.fi-verkkosivuston kautta.

 

Tutustu Suomen Special Olympics -joukkueeseen

Lue lisää JYSKin tyynykampanjasta

#jysktekeehyvää #parasport #samassajengissä #sisujengi

 

Lue lisää:

Invalidiliitto-konsernilta 10 000 euroa vammaisten lasten ja nuorten liikuntaan

LähiTapiola lahjoittaa 50 000 euroa erityistä tukea tarvitsevien lasten liikuntaharrastusten etsintään

Maailman arvokkain pelipaita -keräyksellä haetaan tukea paraurheilun taloudelliseen ahdinkoon

JYSKin kampanjatuotot takaavat Tokion paralympiaurheilijoille puolipäivärahat