Kumppanit

Special Olympics Finland on tärkeä osa Suomen Paralympiakomitean toimintaa. Special Olympics Finlandin tehtävänä on järjestää ympärivuotista urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukilpailuja lapsille ja aikuisille, joilla on kehitysvamma. Special Olympics Finland on osa kansainvälistä Special Olympics -järjestöä. Yhteistyö antaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa yritysvastuullista toimintaa uudella tavalla.

Suomi on osallistunut Special Olympics Maailmankisoihin Itävallassa vuonna 1993 järjestetyistä talvimaailmankisoista lähtien. Suomen joukkuetta ei koota pelkän menestyksen mukaan, vaan tavoitteena on tarjota kilpailukokemus mahdollisimman monelle lajiharrastajalle. Tämän mahdollistamiseen tarvitsemme mukaan yrityksiä.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan #samassajengissä!

Special Olympics Finland yhteistyökumppaneiden logot

Special Olympics Finland yhteistyökumppanit:

Toyota

Toyota tekee Suomessa Paralympiakomitean kanssa tiivistä yhteistyötä #StartYourImpossible teeman ympärillä Para School Day -kiertueen mahdollistamisessa, Suomen Paralympiajoukkueen tukemisessa ja tuoreimpana Special Olympics Finland -yhteistyön kautta. Yhteistyön myötä yritys haluaa luoda mahdollisuuksia säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen, sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja koko yhteisön kanssa.

Matka-Agentit

Matka-Agentit on Elämys Groupiin kuuluva suomalainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, joka on kuljettanut Special Olympics joukkueita eri kisoihin ympäri maailman. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluu esteetön matkustus.

Catmandoo

Catmandoo on suomalainen urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilibrändi, jonka tuotteet suunnitellaan Espoon Leppävaarassa. Yhteistyössä panostetaan tuotteiden toiminnallisuuteen tyyliä unohtamatta, ja yrityksen missiona on tarjota onnistuneita ulkoiluelämyksiä kaikille. Catmandoo on mukana tukemassa suomalaista paraurheilua, ja on Suomen Paralympiakomitean ja Special Olympics Finlandin virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021-2023. Tänä aikana Catmandoo huolehtii urheilijoiden vaatetuksesta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

eXerium

eXerium on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on ollut mukana järjestämässä ja kehittämässä esteetöntä e-urheilua, Special eSportsia. Yrityksen GameXR-pelituoli on kehitetty erityisesti esteettömään e-urheiluun ja sen avulla kehitysvammaiset ja monet muut erityisryhmiin kuuluvat henkilöt voivat pelaamiseen yhteydessä kehittää keskivartalon lihaksia.

Lisätietoja:

Mikä on Special Olympics?
Special Olympics kokonaisuus Paralympiakomitean verkkosivuilla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity Special Olympics perheeseen!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista