Kumppanit

Special Olympics on kehitysvammaisten urheilujärjestö, jonka tehtävänä on järjestää ympärivuotista urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukilpailuja lapsille ja aikuisille, joilla on kehitysvamma. Special Olympics Finland on osa kansainvälistä Special Olympics -järjestöä, ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa yritysvastuullista toimintaa uudella tavalla.

Suomi on osallistunut Special Olympics Maailmankisoihin Itävallassa vuonna 1993 järjestetyistä talvimaailmankisoista lähtien. Suomen joukkuetta ei koota pelkän menestyksen mukaan, vaan tavoitteena on tarjota kilpailukokemus mahdollisimman monelle lajiharrastajalle. Tämän mahdollistamiseen tarvitsemme mukaan yrityksiä.

Tule mukaan #samassajengissä!

Special Olympics Finland kumppanit:

eXerium

eXerium on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on ollut mukana järjestämässä ja kehittämässä esteetöntä e-urheilua, Special eSportsia. Yrityksen GameXR-pelituoli on kehitetty erityisesti esteettömään e-urheiluun ja sen avulla kehitysvammaiset ja monet muut erityisryhmiin kuuluvat henkilöt voivat pelaamiseen yhteydessä kehittää keskivartalon lihaksia.

Matka-Agentit

Matka-Agentit on suomalainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, joka on kuljettanut Special Olympics joukkueita eri kisoihin ympäri maailman. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluu esteetön matkustus.

Lisätietoja:

Mikä on Special Olympics?
Paralympiakomitea ja eXerium aloittavat yhteistyön
Oma Special Olympics sisältökokonaisuus Paralympiakomitean verkkosivuilla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity Special Olympics perheeseen!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista