Kumppanit

Paralympic Team Finland eli Suomen Paralympiajoukkue tarjoaa suomalaisille vaikuttavia hetkiä valmistautuessaan kohti paralympialaisia. Paralympialaiset järjestetään poikkeuksellisesti peräkkäisinä vuosina sekä 2021 että 2022.

Paralympialaiset ovat yksi maailman seuratuimmista tapahtumista. Vaikuttava yhteistyö Suomen Paralympiajoukkueen kanssa tarjoaa enemmän kuin urheilua.

Paralympiajoukkue valmistautuu kohti kesäparalympialaisia Tokiossa Japanissa 24.8.-5.9.2021 ja talviparalympialaisia Pekingissä Kiinassa 4.-13.3.2022.

Ota yhteyttä ja liity mukaan vaikuttavaan joukkoon!

Yhteistyökumppaneiden logot

Pääyhteistyökumppanit

FINNAIR
Suomen paralympiajoukkueen virallinen lentoyhtiö Finnair lennättää Suomen paralympiajoukkueen sekä suomalaiset urheilun ystävät paralympialaisiin sinivalkoisin siivin.

TOYOTA
Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean kumppani sekä Suomen Paralympiajoukkueen pääyhteistyökumppani. Huippu-urheilun lisäksi Toyota on mukana mahdollistamassa muun muassa Para School Day -koulukiertuetta, jossa jokainen liikkuu tavallaan.

BORENIUS ASIANAJOTOIMISTO
Borenius toimii Paralympiakomitean lainopillisena neuvonantajana. ”Arvomme resonoivat Suomen Paralympiakomitean kanssa, ja olemme iloisia saadessamme työskennellä yhdessä yhdenvertaisuuden eteen oman osaamisemme kautta.”

JYSK
Huonekaluyritys JYSK on paraurheilun näkyvä tukija Suomessa ja monessa muussa Euroopan maassa. Yrityksellä on pitkä historia paralympiaurheilun tukemisessa, mikä on syventänyt yhteistyötä esimerkiksi myyntikampanjoiden osalta myös Pohjoismaiden kesken.

Yhteistyökumppanit

FENNIA
Fennia vakuuttaa muun muassa paralympialaisiin tähtääviä urheilijoita ja vakuutusyhtiö turvaa monen muunkin paraurheilijan matkaa. ”Fenniassa uskotaan siihen, että yhdessä pääsee pidemmälle kuin yksin. Haluamme turvata urheilijoille kaiken, mikä on tärkeää, jotta he voivat keskittyä omien unelmiensa toteuttamiseen”, Fennian markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän yksikönjohtaja Hanna Länsivuori tiivistää.

VEIKKAUS
Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Veikkaus tuo esille vaikuttavia urheilijatarinoita ja liikuttaa suomalaisia.

SCANDIC
Majoituskumppani Scandic on yksi Paralympiakomitean pitkäaikaisemmista yhteistyökumppaneista, ensimmäisen kerran yhteistyöstä on sovittu vuonna 2007. Scandic on tehnyt pitkäjänteistä työtä esteettömyyden eteen ja hotelliketjulla on käytössä muun muassa 159 kohtaa sisältävä esteettömyysstandardi.

ICEPEAK
Luhta Sportswear Companyn brändi ICEPEAK on Suomen Paralympiajoukkueen virallinen vaatettaja. Suomalainen osaaminen näkyy vahvasti Tokion paralympialaisiin valmistautuvan joukkueen vaatetuksessa.

MENEVÄ
Yhteistyö Menevä taksipalvelun kanssa tähtää esteettömän matkanteon helppouteen, mikä näkyy esimerkiksi yhteisissä koulutuksissa. Menevä tukee konkreettisella tavalla suomalaisia urheilijoita esimerkiksi kuljettamalla kummilajinsa maalipallon maajoukkueita valmistautumisleireille.

SPRING HOUSE
Työvoima- ja urapalveluihin sekä henkilöstövalmennukseen keskittyvä Spring House valmentaa vuosittain yli 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. StaffPoint-konserniin kuuluvan yrityksen erityisosaamista on työskentely muun muassa osatyökykyisten kanssa.

CORONARIA KUNTOUTUSPALVELUT
Coronaria Kuntoutuspalvelujen yhteistyön tavoitteena on innostaa lapsia, nuoria ja perheitä vammaisurheilun pariin. Yhteistyön konkreettisena esimerkkinä on vuosittain yhteistyössä toteutettava ja nuoria urheilun pariin innostava Para Talent Day.

TRIMBLE SOLUTIONS OY
Trimble Solutions on digitaalisten tietomallien käytön edelläkävijä, joka tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen ratkaisuja, joilla saavutetaan merkittäviä hyötyjä ja kilpailuetua. ”Transforming the Way the World Works” tarkoittaa yhteistyössä halua muuttaa yhdessä maailmaa.

EDITA PRIMA
Ketterä painopalvelukumppani Edita Prima tarjoaa monipuoliset ratkaisut erilaisiin painotuotteisiin. Yhteistyön myötä uusi ilme jalkautuu lukuisiin tuotteisiin ja tapahtumiin.

ELÄMYS GROUP / ELÄMYSMATKAT
Paralympiajoukkueen matkanjärjestäjäkumppani Elämysmatkat vastaa paralympialaisten matkanjärjestäjäpalveluista sekä kisamatkojen ja lippujen myynnistä Suomessa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota paralympialaisiin matkaaville parhaat kisamatkaan liittyvät palvelut niin urheilijoiden läheisille, kannattajille kuin yhteistyökumppaneillekin.

ANAXEOS
Koirien hyvinvoinnin mittaamiseen erikoistunut Anaxeos on Paralympiakomitean uusimpia kumppaneita. “Ne jotka päivittäisessä arjessa toimivat opas- ja palveluskoirien kanssa, ymmärtävät koirien hyvinvoinnin tärkeyden.” Innovatiivinen yritys on lähtenyt rohkeasti tukemaan paraurheilua.

CHS GROUP
CHS vastaa Suomen Paralympiajoukkueen rahtikuljetuksista paralympialaisiin. "Haluamme olla tukemassa Suomen urheilijoita, ja varmistamassa, että urheilijat pystyvät keskittymään treenaamiseen ja kilpailemiseen. Me hoidamme välineet sujuvasti perille", CHS Groupin kaupallinen johtaja Juha Harjula tiivistää.

WELLO2
Yhteistyö hengitysharjoituslaitetta valmistavan Hapella Oy:n kanssa on sponsorointiyhteistyön lisäksi hyvin konkreettista. Yhteistyön myötä kansainvälisesti patentoitu suomalaisinnovaatio WellO2 on otettu muun muassa paralympialaisiin tähtäävien urheilijoiden testiin. Laite on ollut suosittu urheilijoiden keskuudessa, koska se vahvistaa hengityslihaksia, lisää hengityskapasiteettia ja lämpimän höyryn ansiosta puhdistaa keuhkoja sekä vähentää hengitystieärsytystä.

PARALYMPIC TRAINING CENTER -VERKOSTO

Paralympic Training Center on Suomen Paralympiakomitean ja paralympiajoukkueen virallinen harjoituskeskus, joka tarjoaa paraurheilijoille ja valmentajille monipuolista tukea ruohonjuuritasolta huippu-urheiluun. Suomen ensimmäinen Paralympic Training Center on Liikuntakeskus Pajulahti Lahden Nastolassa. Lue tästä lisätietoa Paralympic Training Center -yhteistyöstä.

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista