Kumppanit

Paralympic Team Finland eli Suomen Paralympiajoukkue tarjoaa suomalaisille vaikuttavia hetkiä valmistautuessaan historiallisesti kolmiin paralympialaisiin seuraavien neljän vuoden aikana.

Paralympialaiset ovat yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista, joita seuraa televisiovastaanottimien kautta miljardeja ihmisiä ympäri maailman. Vaikuttava yhteistyö Suomen Paralympiajoukkueen kanssa tarjoaa vielä enemmän kuin urheilua, ja tarjoaa yhteistyöyrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa yritysvastuuta ja olla mukana luomassa vaikuttavia sisältöjä.

Paralympiajoukkue valmistautuu kohti kesäparalympialaisia Tokiossa Japanissa 24.8.-5.9.2021, talviparalympialaisia Pekingissä Kiinassa 4.-13.3.2022 sekä kesäparalympialaisia Pariisissa 28.8.-8.9.2024.

Ota yhteyttä ja liity mukaan!

Suomen Paralympiajoukkue kumppanit

Pääyhteistyökumppanit

TOYOTA
Toyota on Suomen Paralympiakomitean Pääyhteistyökumppani sekä Kansainvälisen Paralympiakomitean yhteistyökumppani. Suomen Paralympiajoukkueen lisäksi Toyota on mukana mahdollistamassa muun muassa Para School Day -koulukiertuetta sekä Special Olympics Finlandin toimintaa.

JYSK
Huonekaluyritys JYSK on paraurheilun näkyvä tukija Suomessa ja monessa muussa Euroopan maassa. Yrityksellä on pitkä historia paralympiaurheilun tukemisessa, mikä on syventänyt yhteistyötä esimerkiksi myyntikampanjoiden osalta myös Pohjoismaiden kesken.

BORENIUS ASIANAJOTOIMISTO
Borenius on Suomen Paralympiakomitean Pääyhteistyökumppani, ja toimii Paralympiakomitean lainopillisena neuvonantajana. Yrityksen asiantuntijuus oli tärkeässä roolissa muun muassa Paralympiakomitean ja VAU ry:n yhdistymisprosessissa, ja yritys toimii paraurheilun tukemisessa rohkeana edelläkävijänä omalla alallaan.

VEIKKAUS
Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Veikkaus tuo esille vaikuttavia urheilijatarinoita ja liikuttaa suomalaisia. Suomen Paralympiajoukkueen Pääyhteistyokumppanina Veikkaus tunnistaa suomalaisen huippu-urheilun yhtenä kokonaisuutena riippumatta siitä, ovatko urheilijat vammaisurheilijoita tai vammattomia.

Yhteistyökumppanit

FENNIA
Fennia vakuuttaa muun muassa paralympialaisiin tähtääviä urheilijoita ja vakuutusyhtiö turvaa monen muunkin paraurheilijan matkaa. ”Fenniassa uskotaan siihen, että yhdessä pääsee pidemmälle kuin yksin. Haluamme turvata urheilijoille kaiken, mikä on tärkeää, jotta he voivat keskittyä omien unelmiensa toteuttamiseen”, Fennian markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän yksikönjohtaja Hanna Länsivuori tiivistää.

SPRING HOUSE
Työvoima- ja urapalveluihin sekä henkilöstövalmennukseen keskittyvä Spring House valmentaa vuosittain yli 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. StaffPoint-konserniin kuuluvan yrityksen erityisosaamista on työskentely muun muassa osatyökykyisten kanssa.

TRIMBLE SOLUTIONS OY
Trimble Solutions on digitaalisten tietomallien käytön edelläkävijä, joka tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen ratkaisuja, joilla saavutetaan merkittäviä hyötyjä ja kilpailuetua. ”Transforming the Way the World Works” tarkoittaa yhteistyössä halua muuttaa yhdessä maailmaa.

LED Future
LED Future on suomalainen yritys, jolla on syvällinen ammattitaito materiaalien, ajoneuvojen, tilojen ja pienten esineiden UVC-LED -desinfioinnista. LED Futuren innovaatioita käytetään esimerkiksi sairaaloissa, lentokentillä ja ambulansseissa, ja yritys toimittaa desinfiointilaitteet muun muassa Suomen Olympia- ja Paralympiajoukkueiden käyttöön Tokion ja Pekingin kisakylään. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda esille suomalaista osaamista eri desinfiointiratkaisuista paraurheilun yhteydessä.

CHS GROUP
CHS vastaa Suomen Paralympiajoukkueen rahtikuljetuksista paralympialaisiin. "Haluamme olla tukemassa Suomen urheilijoita, ja varmistamassa, että urheilijat pystyvät keskittymään treenaamiseen ja kilpailemiseen. Me hoidamme välineet sujuvasti perille", CHS Groupin kaupallinen johtaja Juha Harjula tiivistää.

ICEPEAK
Luhta Sportswear Companyn brändi ICEPEAK on Suomen Paralympiajoukkueen virallinen vaatettaja. Suomalainen osaaminen näkyy vahvasti Tokion paralympialaisiin valmistautuvan joukkueen vaatetuksessa.

ELÄMYSMATKAT
Paralympiajoukkueen matkanjärjestäjäkumppani Elämysmatkat vastaa paralympialaisten matkanjärjestäjäpalveluista sekä kisamatkojen ja lippujen myynnistä Suomessa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota paralympialaisiin matkaaville parhaat kisamatkaan liittyvät palvelut niin urheilijoiden läheisille, kannattajille kuin yhteistyökumppaneillekin.

PUNAMUSTA
PunaMusta Oy tarjoaa Paralympiakomitealle yritysnäkyvyyden ja painamisen palveluita sanoma- ja aikakauslehtien painamisesta graafiseen suunnitteluun, mainospainotuotteisiin, brändinhallinnan työkaluihin ja suurkuvaratkaisuihin. Yritys tarjoaa tehokkaita työkaluja brändin ja aineistojen hallintaan, tilaamiseen sekä digitaaliseen julkaisemiseen. 100-prosenttisesti hiilineutraalit painotuotteet ovat yrityksen erikoisuus, ja ympäristövastuu keskeinen arvo.

CTN
CTN on suomalainen, cryoterapia- ja palautumisteknologialaitteita valmistava ja maailmanlaajuisesti myyvä yritys, joka takaa huippukylmähoitojen saatavuuden Suomen paralympiajoukkueelle. Yritykselle on kunnia-asia olla auttamassa Suomen paralympiajoukkueen urheilijoita palautumaan nopeammin, urheilemaan ilman kipuja ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Paralympic Training Center

PAJULAHTI PARALYMPIC TRAINING CENTER
Paralympic Training Center on Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Paralympiajoukkueen virallinen harjoituskeskus, joka tarjoaa paraurheilijoille ja valmentajille monipuolista tukea ruohonjuuritasolta huippu-urheiluun. Suomen ensimmäinen Paralympic Training Center on Liikuntakeskus Pajulahti Lahden Nastolassa.

Lue tästä lisätietoa Paralympic Training Center -yhteistyöstä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähde rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista