Seuroille

Paralympiakomitea on julkaissut urheiluseuroille ja muille liikuntatoimintaa järjestäville toimijoille suunnatun Valtti-käsikirjan, josta löytyy arvokkaita vinkkejä erityisryhmätoiminnan aloittamiseen ja yksittäisten erityisliikkujien mukaan ottamiseen. Käsikirja löytyy sähköisessä muodossa sivun alalaidasta.

Seuroilla on hyvä mahdollisuus saada itselleen uusia harrastajia ja jäseniä päivittämällä tietonsa Paralympiakomitean sivuilla toimivaan Löydä oma seura -palveluun. Tällöin myös Valtit löytävät paikkakuntansa vammaisliikunnan tarjonnan helposti ja pystyvät tarjoamaan Valtti-ohjattavalleen liikuntakokemuksia juuri teidän lajistanne.

Jos haluat ilmoittaa uuden toimijan Löydä oma seura -palveluun tai päivittää siellä jo olevan toimijan tietoja, se onnistuu sähköisellä lomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/F150E4D426F7247E.par

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Lauri Jaakkola, puh. 045 136 8695, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.