Jäsenedut

Seuratoiminnan kehittämistuki

Paralympiakomitean jäsenyhdistykset ovat opetus- ja kulttuuriministeriön katsannossa urheiluseuroja, joten niillä on oikeus hakea ministeriön jakamaa Seuratoiminnan kehittämistukea (lyhyemmin Seuratuki).
Lisätiedot: www.seuratuki.fi

Muut tukimuodot

Jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja hakemaan myös monia muita rahallisia tukia liikuntatoimintaansa.
Lisätiedot: Apurahat ja tuet

Jäsenkirje

Jäsenyhdistyksille lähetetään säännöllisin väliajoin jäsenkirje, jossa on tiiviisti koottuna ajankohtaiset jäseniä koskevat asiat.

Teosto ja Gramex -sopimus

Olympiakomitea on solminut Teoston ja Gramexin kanssa sopimuksen järjestäytyneessä liikuntatoiminnassa julkisesti esitettävän musiikin tekijänoikeuskorvausten hoitamisesta. Sopimuksen sisältö kattaa myös Paralympiakomitean jäsenet. Sopimus antaa jäsenyhdistyksille ja -seuroille oikeuden soittaa musiikkia taustamusiikkina järjestämissään liikuntatapahtumissa ilman korvauksia ja erikseen lupaa hakematta.
Sopimus kattaa myös Teoston osalta pienimuotoisen kopioinnin (28 kpl:tta/vuosi). Gramexin sopimus ei sisällä kopiointia, mutta Gramex tarjoaa liikunta- ja urheiluseuroille suunnattuja kopiointipaketteja. Lisätietoja Olympiakomitean sivuilta.

Kuntokuu-liikuntakampanjan materiaalit

Jäsenyhdistykset saavat kaksi kertaa vuodessa maksutta Kuntokuu-kuntoliikuntakampanjan materiaalit. Helmi- ja syyskuussa järjestettävässä Kuntokuussa osallistujat merkkaavat liikuntasuorituksensa kuntokorttiin. Kun kortin palauttaa yhdistykselleen, osallistuu arvontaan.
Lisätiedot: www.kuntokuu.fi

Boccia Superior Classic -pallot jäsenetuhintaan

Viralliset Superior Classic -sisäbocciapallot. Setti sisältää 6+6 palloa sekä maalipallon.

Jäsenhinta: 300 euroa, muille kuin jäsenille 350 euroa.
Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palkintoja jäsenetuhintaan

Palkintotukku-Kääty Oy tarjoaa monipuoliset palkinnot Paralympiakomitean jäsenille -15% alennuksella hyllytuotteista.

Tilaukset: Palkintotukku-Kääty Oy, Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki, puh. (09) 7287330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.palkintotukku.fi

Alennuksia Tevellasta

Tevella Oy:n normaalihintaisista tuotteista -15% alennus – ei koske säästö- ja nettohintaisia tuotteita (Paralympiakomitean jäsenyys mainittava tilattaessa).
Tilaukset: Tevella, puh. (03) 380 5300, www.tevella.fi.