Jäsenedut

Seuratoiminnan kehittämistuki

Paralympiakomitean jäsenyhdistykset ovat Opetus- ja kulttuuriministeriön katsannossa urheiluseuroja, joten niillä on oikeus hakea ministeriön jakamaa Seuratoiminnan kehittämistukea (lyhyemmin Seuratuki).

Muut tukimuodot

Jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja hakemaan myös monia muita rahallisia tukia liikuntatoimintaansa.

Jäsenkirje

Jäsenyhdistyksille lähetetään säännöllisin väliajoin jäsenkirje, jossa on tiiviisti koottuna ajankohtaiset jäseniä koskevat asiat.

Teosto ja Gramex -sopimus

Olympiakomitea on solminut Teoston ja Gramexin kanssa sopimuksen järjestäytyneessä liikuntatoiminnassa julkisesti esitettävän musiikin tekijänoikeuskorvausten hoitamisesta. Sopimuksen sisältö kattaa myös Paralympiakomitean jäsenet. Sopimus antaa jäsenyhdistyksille ja -seuroille oikeuden soittaa musiikkia taustamusiikkina järjestämissään liikuntatapahtumissa ilman korvauksia ja erikseen lupaa hakematta. Sopimus kattaa myös Teoston osalta pienimuotoisen kopioinnin (28 kpl:tta/vuosi). Gramexin sopimus ei sisällä kopiointia, mutta Gramex tarjoaa liikunta- ja urheiluseuroille suunnattuja kopiointipaketteja.

Kuntokuu-liikuntakampanjan materiaalit

Jäsenyhdistykset saavat kaksi kertaa vuodessa maksutta Kuntokuu-kuntoliikuntakampanjan materiaalit. Helmi- ja syyskuussa järjestettävässä Kuntokuussa osallistujat merkkaavat liikuntasuorituksensa kuntokorttiin. Kun kortin palauttaa yhdistykselleen, osallistuu arvontaan.

Boccia Superior Classic -pallot jäsenetuhintaan

Viralliset Superior Classic -sisäbocciapallot. Setti sisältää 6+6 palloa sekä maalipallon.

  • Jäsenhinta: 300 euroa, muille kuin jäsenille 350 euroa.
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palkintoja jäsenetuhintaan

Palkintotukku-Kääty Oy tarjoaa monipuoliset palkinnot Paralympiakomitean jäsenille -15% alennuksella hyllytuotteista.

  • Tilaukset: Palkintotukku-Kääty Oy, Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki, puh. (09) 7287330
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Lisätietoa palkintotukun sivuilta.

Alennuksia Tevellasta

Tevella Oy:n normaalihintaisista tuotteista -20% alennus – ei koske kalusteita tai nettohintaisia tuotteita (Paralympiakomitean jäsenyys mainittava tilattaessa).

Leo-Pekka Tähden kirja tarjoushintaan

Paralympiakomitea tarjoaa nyt jäsenilleen tilausmahdollisuuden, jossa jokaisesta oheisen kampanjasivun kautta tilatusta Leo-Pekka Tähden kirjasta Tammi tukee 3 eurolla Nuorten Paralympiaryhmän tulevaisuuden tähtiä.

WELLO2 jäsenetuhintaan koodilla PARA2021

Suomen Paralympiakomitea ja WellO2 sopivat keväällä monipuolisesta yhteistyöstä, jolla tuetaan Paralympiakomitean järjestämää toimintaa. Tilaamalla WellO2 laitteen allaolevan linkin kautta mahdollistat yhden lajikokeilun Valtti-ohjelmassa! WellO2 laite on saatavilla koodilla PARA2021 oheisesta linkistä tarjoushintaan 199 eur (norm. 239 eur), sisältäen myös postituksen. Tilatessasi lisää tuote ensin ostoskoriin ja sen jälkeen klikkaa ”Kassalle”. Varmista että koodi PARA2021 on syötettynä tilaukseen, ja sitten kokeilemaan!

Menevä taksimatkan alennus

Menevä tarjoaa kaikille Paralympiakomitean jäsenille -10% edun taksikyydeistä. Jos haluat laskutusasiakkaaksi, niin ota yhteyttä myynti(at)meneva.fi ja mainitse Paralympiakomitean palvelukumppanuus.