Jäsenedut

 

Tutustu soveltavaa liikuntaa järjestävän yhdistyksen jäsenetuihin

Tutustu urheiluseuran jäsenetuihin

Tutustu lajiliiton jäsenetuihinYleiset jäsenedut

 

Seuratoiminnan kehittämistuki

Paralympiakomitean jäsenyhdistykset ovat Opetus- ja kulttuuriministeriön katsannossa urheiluseuroja, joten niillä on oikeus hakea ministeriön jakamaa Seuratoiminnan kehittämistukea (lyhyemmin Seuratuki).

 

Muut tukimuodot

Jäsenyhdistykset ovat oikeutettuja hakemaan myös monia muita rahallisia tukia liikuntatoimintaansa.

 

Jäsenkirje

Jäsenyhdistyksille lähetetään säännöllisin väliajoin jäsenkirje, jossa on tiiviisti koottuna ajankohtaiset jäseniä koskevat asiat.

 

Teosto ja Gramex -sopimus

Olympiakomitea on solminut Teoston ja Gramexin kanssa sopimuksen järjestäytyneessä liikuntatoiminnassa julkisesti esitettävän musiikin tekijänoikeuskorvausten hoitamisesta. Sopimuksen sisältö kattaa myös Paralympiakomitean jäsenet.

Sopimus antaa jäsenyhdistyksille ja -seuroille oikeuden soittaa musiikkia taustamusiikkina järjestämissään liikuntatapahtumissa ilman korvauksia ja erikseen lupaa hakematta. Sopimus kattaa myös Teoston osalta pienimuotoisen kopioinnin (28 kpl:tta/vuosi). Gramexin sopimus ei sisällä kopiointia, mutta Gramex tarjoaa liikunta- ja urheiluseuroille suunnattuja kopiointipaketteja.

 

Kuntokuu-liikuntakampanjan materiaalit

Jäsenyhdistykset saavat kaksi kertaa vuodessa maksutta Kuntokuu-kuntoliikuntakampanjan materiaalit. Helmi- ja syyskuussa järjestettävässä Kuntokuussa osallistujat merkkaavat liikuntasuorituksensa kuntokorttiin. Kun kortin palauttaa yhdistykselleen, osallistuu arvontaan.

 

Palkintoja jäsenetuhintaan

Palkintotukku-Kääty Oy tarjoaa monipuoliset palkinnot Paralympiakomitean jäsenille -15% alennuksella hyllytuotteista.

  • Tilaukset: Palkintotukku-Kääty Oy, Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki, puh. (09) 7287330

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Lue lisää palkintotukun sivustolta

 

Alennuksia Tevellasta

Tevella Oy:n normaalihintaisista tuotteista -20% alennus – ei koske kalusteita tai nettohintaisia tuotteita (Paralympiakomitean jäsenyys mainittava tilattaessa).

 

Alennus Menevän taksimatkoista

Menevä tarjoaa kaikille Paralympiakomitean jäsenille -10% edun taksikyydeistä. Jos haluat laskutusasiakkaaksi, ota yhteyttä osoitteeseen myynti(at)meneva.fi ja mainitse Paralympiakomitean palvelukumppanuus.