Myytävät tuotteet

Myytävien materiaalien tilaukset sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ellei toisin mainita.

Boccia Superior Classic -pallot ja kova laukku

Bocciapallot kovassa säilytyslaukussaViralliset sisäbocciapallot. Setti sisältää 6+6 palloa sekä maalipallon. Paino: 275 gr. +/-12 gr. Ympärysmitta: 270 mm +/-8 mm.

Käytettäessä kilpailupalloa on erittäin tärkeää, että pallo on pyöreä ennen kuin heittää tai rullaa sitä rampilla. On varmistettava, että pallo on kunnolla pyöritelty joko itse tai avustajan toimesta. Uusia palloja on myös käytettävä useita kertoja ennen kuin ne asettuvat ja toimivat täydellisesti.

Boccia Classic -pallot on valmistettu erittäin ohuesta materiaalista (josta on hyötyä kilpailuissa) ja sitä on näin ollen käsiteltävä huolellisesti.

Hinta

 • Jäsenhinta: 300 euroa, muille 350 euroa (+ postikulut 15,00)

---

Boccia-mittatikku

Handi Lifen kevyt ja näppärä boccia-mittatikku (29 cm)

Hinta

 • 20 euroa 

---

Silmälaput

Handi Lifen Blind fold -silmälaput, taloudellinen ratkaisu esim. lasten liikuntakerhojen maalipallopelailuun.

Hinta

 • 2,50 euroa/kpl (10 kpl = 20 euroa)

 

---

Evo-aktivointikäsipainot

Evo-aktivointipainot sopivat myös käyttäjille, joiden puristusvoima on heikentynyt. Painosetti sisältää 2 käsipainoa ja lihasaktivointioppaan.

Hinta

jäsenhinta 30 euroa/setti (sis. toimituskulut), 100 euroa/5 settiä (sis. toimituskulut)

---

Maalipallolasit

Maalipallolasit

Viralliset, lajiin suunnitellut maalipallolasit. Vain yksi koko.

Hinta

 • 30 euroa + toimituskulut

---

Merkkausteippi

Maalipallokentän rajojen merkkausteippi, jolla merkitään myös pelaajien orientoitumisviivoja.

Hinta

 • 9 euroa + toimituskulut

---

Opasliivit

Liivissä lukee näkövammainen.

Liivi näkövammaisille. Kuva ja teksti molemmilla puolilla liiviä. Koot S-XXL.

 • Hinta 29 euroa + toimituskulut

Liivissä lukee opas.

Opasliivi, kuva ja teksti molemmilla puolilla liiviä. Koot S-XXL.

 • Hinta 29 euroa + toimituskulut

Vanha versio opas/näkövammaisliivistä. Jäljellä S- ja XL-kokoja.

Hinta

 • 20 euroa + toimituskulut

---

Sokkopingismaila

Sokkopingiksen virallinen pelimaila.

Hinta

 • 8 euroa + toimituskulut

---

Sokkopingispallo

Sokkopingiksessä käytettävä pallo.

Hinta

 • 8 euroa + toimituskulut

---

Puhallustikkasetti

Puhallustikkasetti sisältää puhallusputken, viisi suukappaletta, viisi tikkaa ja maalitaulun.

Hinta

 • 68 euroa + toimituskulut.

Tilaukset

 • Keijo Kallunki, puh. 0400 456 109

---

Parempaan kuntoon -oppaat

Parempaan kuntoon -oppaiden kannet

Parempaan kuntoon -oppaita on neljä erilaista ja ne on suunnattu aikuisille, joilla on

 1. Näkövamma
 2. CP-vamma
 3. Selkäydinvamma
 4. Amputaatio tai dysmelia

ja jotka haluavat tukea säännöllisen liikunnan aloittamiseen. Tavoitteena on kannustaa elämään terveellistä, tasapainoista ja aktiivista arkea vamman kanssa. Parempaan kuntoon -oppaisiin on koottu fyysisen aktiivisuuden perusteiden ja terveellisen ravitsemuksen lisäksi käytännöllisiä vinkkejä ja niksejä. Se, että kukin opas on kohdennettu vain yhteen vammaryhmään, mahdollistaa sen, että oppaita on helpompi hyödyntää kuntoutuksessa, sopeutumisvalmennuksessa ja vertaistoiminnassa. Esimerkiksi fysioterapeutti voi käyttää vammakohtaisia oppaita omassa asiakastyössään liikuntaneuvonnan tukena.

Hinta

 • Maksuton (5 tai useamman kappaleen tilauksesta laskutetaan postimaksu)
 • Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

---

Kohtaamisia lasten liikunnassa

Liikuntaa Kaikille Lapsille -hanke päättyi kesällä 2008. Hankkeesta koostettiin kattava arviointiraportti ”Kohtaamisia lasten liikunnassa”, joka on samalla kuvaus lasten liikunnan, erityisliikunnan ja vammaisurheilun toimijaverkoston kehittämis- ja oppimisprosessista. Raportissa hanketoimijat, kouluttajat ja yhteistyökumppanit kertovat hankkeen aikana kokemistaan epäluuloista ja onnistumisista.

Hinta

 • Maksuton
 • Ladattavissa PDF-muodossa sivuiltamme

---

Leiri kaikille lapsille

Kaikille avoin leiri ei sulje ketään pois ihonvärin, kommunikaatiotavan, vammaisuuden, pitkäaikaissairauden tai muun erityispiirteen takia. Jokainen lapsi on tervetullut ikäistensä ryhmään. Vuonna 2002 käynnistyneen Liikuntaa Kaikille Lapsille -hankkeen (LKL) inkluusiotyön ytimenä ovat koulutus ja sitä tukevat käytännön tapahtumat. Perheliikuntatapahtumissa, esittelytilaisuuksissa ja liikuntaleireillä on rakennettu siltoja yhteiseen sulauttavaan liikuntaan yli perinteisten vamma- ja järjestörajojen.

Leiri kaikille lapsille -opas on jatkoa LKL-hankkeen muille oppaille.

Hinta

 • Maksuton
 • Ladattavissa PDF-muodossa sivuiltamme

---

Liikkuvat vuodenajat – lapsille ja heidän perheilleen liikunnallisia ohjeita

Sisältää vuodenaikojen mukaan teemoitettuja liikunnallisia tehtäviä lapsille. Kalenteri on suunniteltu aktivoimaan niin lasta kuin aikuistakin, mutta tarkoitus on, että lapsi suoriutuu niistä myöhemmin myös omatoimisesti saatuaan ensin kannustusta ja opastusta.

Maksuton.

---

Ota minut mukaan

Oppaan tavoitteena on rohkaista ohjaajaa ottamaan mukaan yhteiseen ryhmään erityistukea tarvitseva lapsi. Tämä ryhmä voi olla seura, iltapäiväkerho, päiväkoti tai koululuokka. Oppaassa esitellään kaikille avoimen toiminnan erilaisia toteuttamistapoja liikunnan keinoin.

Oppaassa esiintyvät 9–12-vuotiaat Jukka, Jaana, Nicke, Elli, Rauno ja Jenni. Mukana on esimerkkejä peleistä, leikeistä ja yhteisestä toiminnasta.

Hinta

 • Maksuton
 • Ladattavissa PDF-muodossa sivuiltamme

---

Yhdessä ja erikseen

Yhdessä ja erikseen -opas on koottu tarinoista, joissa kuvataan erilaisia tapoja toteuttaa lasten liikuntaa kaikille. Opas on samalla Liikuntaa Kaikille Lapsille -hankkeen eettisen kehitystyön (2003–2005) raportti.

Hinta

 • Maksuton
 • Ladattavissa PDF-muodossa sivuiltamme

---

Liiku ja liikuta -Iloliikuttajan ohjeet

Liiku ja liikuta -Iloliikuttajan ohjeet on suunnattu vammais- tai kansanterveysyhdistyksissä toimiville ohjaajille. Oppaaseen on koottu ohjeet helposti toteutettaviin jumppatuokioihin, kehonhuoltoon ja peleihin. Oppaan pääasiallinen kohderyhmä ovat Iloliikuttaja-koulutukseen osallistuvat vertaisohjaajat, ja koulutukseen osallistuvat saavat oppaan itselleen osana koulutusta. Myös muut erityisryhmille liikuntaa ohjaavat voivat hyödyntää oppaan harjoitteita ohjatessaan matalan kynnyksen terveysliikuntaa.

Hinta: 15 euroa + toimituskulut

---

Elinsiirron saaneen liikuntaopas

Johdatus elinsiirron saaneiden liikuntaan. Sisältää esimerkkiharjoituksia kestävyysharjoitteluun, lihaskuntoharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja nopeusharjoitteluun.

Maksuton. Voit myös halutessasi ladata oppaan PDF-muodossa sivuiltamme. 

---

Talviliikuntaa kaikille – Soveltavan talviliikunnan käsikirja

(loppunut varastosta)

Talviliikuntaa kaikille – soveltavan talviliikunnan käsikirja sisältää kaikki talviliikuntamuodot soveltamismahdollisuuksineen sekä opetuksen etenemisen erityistilanteissa. Kirjassa käsitellään rinnelajit, jäälajit, luistelut ja jääpelit, maastohiihto, retkeily sekä lumileikit. Kirjassa on myös oma osuutensa harrastusten jatkomahdollisuuksista.

Käsikirjan tarkoituksena on osoittaa, että talviliikunta on mahdollista erilaisista vammoista huolimatta ja innostaa sekä ohjaajia että liikuntarajoitteisia talviliikunnan pariin. Käsikirja on kolmivuotisen Soveltavan talviliikuntaprojektin päätuotos. Käsikirja on tarkoitettu liikunta-, kasvatus- ja kuntoutusalan ohjaajille ja opettajille.

Hinta

 • 15 euroa + toimituskulut

---

Esteetön luontoliikunta (tilapäisesti loppu!)

Kirja esittelee esteettömän luontoympäristön ratkaisuja, jotka hyödyttävät meitä kaikkia. Kirja keskittyy rakennetun luontoliikkumisympäristön toimivaan mitoitukseen, käyttömukavuuteen ja -turvallisuuteen. Runsaasti kuvitettu opas antaa virikkeitä ja malleja luontoliikkumisympäristöjen kehittämiseen. Päämääränä on toimintaa tukevan ympäristön suunnittelu, rakentaminen, ylläpito ja kehittäminen. Kirja on suunnattu päättäjille, suunnittelijoille, rakentajille, toiminnan järjestäjille ja ylläpitäjille sekä esteetöntä liikkumisympäristöä tarvitseville.

Hinta

 • 26 euroa + toimituskulut

---

Vammaisurheilu tutuksi -korttisarja

Liikuntaa Kaikille Lapsille -hankkeen toteuttama Vammaisurheilu tutuksi -korttisarja on tuhti tietopaketti vammaisurheilun pallopeleistä viitepeleineen. Monipuolinen ja laaja korttisarja tarjoaa toimivia pelejä kaikkiin ryhmiin sekä yhteisiin pelituokioihin vammaisten lasten ja nuorten kanssa. Nelivärinen korttisarja koostuu kokonaisuudessaan 18 lajikortista ja 18 viitepelikortista.

Lajikorteissa on mukana yhdeksän paralympiapeliä, Special Olympics -sarjan pelejä on neljä ja lisäksi mukana on neljä nk. extra-sarjan peliä. Extra-sarjan peleihin on otettu mukaan suomalaisittain vahvoja vammaisurheilulajeja, joissa kilpaillaan MM-tasolla paralympialaisten tai Special Olympics -kilpailujen ulkopuolella.

Jokaiseen lajiin on suunniteltu kaksi piirroskuvitettua viitepeliä. Viitepelit ovat itsenäisiä pienpelejä, joiden avulla voi harjoitella lajissa tarvittavia taitoja.

Hinta

 • Maksuton.
 • Ladattavissa PDF-muodossa sivuiltamme

---

Esteettömät sisäliikuntatilat

Esteettömät sisäliikuntatilat -kirja esittelee erilaisia ratkaisuja, joiden avulla liikuntatilat soveltuvat mahdollisimman laajoille käyttäjäryhmille. Runsaasti kuvitettu kirja antaa esimerkkejä kaikkien liikuntaympäristöjen kehittämiseen. Kirja keskittyy tilojen toimivaan mitoitukseen ja varusteluu, ja esittelee myös vammaisurheilun ja soveltavan liikunnan suorituspaikkojen esteettömiä ratkaisuja.

Julkaisu on kokonaan uudistettu painos vuonna 1997 ilmestyneestä Esteettömät liikuntatilat -kirjasta. Kirja on suunnattu päättäjille, suunnittelijoille, rakentajille, toiminnan järjestäjille sekä ylläpitäjille, mutta myös kaikille esteetöntä liikkumisympäristöä tarvitseville.

Hinta

 • 42 euroa + toimituskulut