Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.paralympia.fi ja on laadittu 22.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Sivusto on avattu syksyllä 2014 ja sen verkko-osoitteeksi muutettiin paralympia.fi (aikaisemmin vammaisurheilu.fi) 1.1.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto vastaa suurilta osin vaatimuksia.

Ei-saavutettava sisältö

  • Havaittava: Etusivulla on muotograafeja, jotka ovat vain visuaalisia.
  • Havaittava: Sivustolla on ennen 23.9.2020 julkaistu video, jota ei ole tekstitetty. Toimintaa erityisryhmille yhdessä ja erikseen (https://www.paralympia.fi/palvelut/koulutus)
  • Havaittava: Pääsivujen yläkuvissa ei ole alt-tekstiä.
  • Ymmärrettävä: Title-otsikko on päivittämättä - korjataan
  • Ymmärrettävä: Hakutoiminto ei toimi kattavasti.

Anna palautetta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit lähettää palautetta sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000