Koulutustoiminta

Koulutuksen avulla lisätään osaamista urheilun eettisissä asioissa ja varmistetaan, että päivitetty tieto tavoittaa niin urheilijat kuin muut tärkeät kohderyhmät. SUEK tarjoaa kattavasti koulutusta eri kohderyhmille. Suomen Paralympiakomitean alaisille maajoukkueille järjestetään säännöllisesti antidopingkoulusta. Nuorten paralympiaryhmä käy koulutuksen vuosittain.

Lue lisää SUEKin koulutuksista ja tutustu koulutusmateriaaleihin

Puhtaasti paras -verkkokoulutus

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla urheilijat ja heidän tukihenkilönsä voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Verkkokoulutukseen kuuluu seitsemän osiota, joissa on tietoa antidopingasioista. Kunkin osion suorittamiseen kuluu 3–4 minuuttia. Paralympiakomitea suosittelee kaikkia urheilijoita, valmentajia ja muita urheilijan tukijoukkoja suorittamaan verkkokoulutuksen.

Tutustu verkkokoulutukseen

Reilusti paras -verkkokoulutus

Reilusti paras on verkkokoulutus, joka auttaa niin urheilijoita kuin muita urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä antaa työkaluja sen kohtaamiseen. Verkkokoulutuksessa on videoita sekä harjoitus- ja pohdintatehtäviä. Koulutuksen suorittamiseen kuluu noin 35 minuuttia. 

Tutustu verkkokoulutukseen